News Default Colruyt heropent vernieuwde winkel in Aalst
0
Colruyt Group

Published :

Colruyt heropent vernieuwde winkel: “Andere winkelindeling, gesloten koelkasten en open beenhouwers-atelier”

De Colruyt langs de Brusselse Steenweg in Aalst heeft een complete make-over ondergaan. De supermarkt is opnieuw geopend na uitgebreide vernieuwingswerken. Hier zijn de belangrijkste veranderingen:

Winkelindeling en beenhouwerij

De winkel heeft nu een efficiëntere winkelindeling. Zo zijn alle vleesbereidingen samengebracht in de beenhouwerij, waar ook de charcuterie te vinden is. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om hun favoriete vleesproducten te kiezen.

Gesloten koelkasten

De zelfbedieningstoog is vervangen door doorzichtige, gesloten koelkasten. Deze koelkasten stoten veel minder CO2 uit en zorgen voor een duurzamere winkelervaring.

Open beenhouwers-atelier

Dankzij het open atelier kunnen klanten de beenhouwers aan het werk zien. Heb je vragen of speciale bestellingen? Dan kun je ze gemakkelijk aanspreken.

Modern broodmeubel

Naast de beenhouwerij is ook het broodmeubel vernieuwd. Klanten kunnen nu genieten van een modernere broodafdeling.

Duurzaamheid

Colruyt heeft bij de renovatie sterk ingezet op duurzaamheid. Het gebouw recupereert restwarmte en bespaart zo maar liefst 75 procent energie. Overal hangen energiezuinige ledlampen die tot 30 procent energie besparen.

Foto: Colruyt

  • Reactions

    0
    0
    0
    0
    0
    0

    Your email address will not be published. Required fields are marked *