News Sci/Tech Grand Theft Auto VI verschijnt in 2025 - Bright
0
Grand Theft Auto

Published :

Grand Theft Auto VI verschijnt in het najaar van 2025

Door Tonie van Ringelestijn, Eindredacteur

Gamebedrijf Take-Two Interactive heeft aangekondigd dat de langverwachte game Grand Theft Auto VI in het najaar van 2025 op de markt zal komen. Hoewel er nog geen exacte releasedatum is vastgesteld, heeft Take-Two in een verklaring bevestigd dat de game van hun studio Rockstar Games volgend jaar in de herfst zal verschijnen.

Verwachtingen en impact

De verwachtingen rondom GTA 6 blijven groeien. Take-Two voorspelt 'opeenvolgende groei' in de jaren 2025, 2026 en 2027. Het bedrijf heeft er alle vertrouwen in dat Rockstar Games een ongeëvenaarde entertainmentervaring zal bieden.

Voorganger GTA 5

Gamers kijken al jaren uit naar de komst van Grand Theft Auto VI. De voorganger, GTA 5, verscheen in 2013 en werd maar liefst 200 miljoen keer verkocht. Het is dan ook geen verrassing dat de hype rondom GTA 6 nu al begint.

Vertraging en ontwikkeling

In maart waren er berichten over een mogelijke vertraging in de ontwikkeling van GTA 6. Het spel zou achter op schema liggen en oorspronkelijk gepland zijn voor 2026. Deze aankondiging van Take-Two brengt echter duidelijkheid en zorgt ervoor dat fans reikhalzend uitkijken naar de release.

Meer nieuws over games? Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *