News Business Elektrische Vrachtwagens: MAN eTGX - Onze Impressies
0
Elektrische vrachtwagen

Published :

Elektrische Vrachtwagens: MAN eTGX - Onze Impressies

11 mei 2024

De race naar elektrificatie beperkt zich niet tot personenauto's. Ook de wereld van vrachtwagens ondergaat een transformatie. MAN, bekend van zijn dieselvrachtwagens, heeft nu de eTGX geïntroduceerd, een volledig elektrische variant van de TGX. Wij kregen de kans om achter het stuur te kruipen en deze nieuwe elektrische vrachtwagen te ervaren.

Habitacle: Ruim en Comfortabel

De cabine van de MAN eTGX is ruim en comfortabel. Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur is grondig herzien. Het nieuwe digitale dashboard van 12 inch vervangt de traditionele analoge tellers en biedt een moderne uitstraling.

Conduite: Stil en Krachtig

De MAN eTGX biedt een stille en krachtige rijervaring. Met een volledig elektrische aandrijflijn levert hij indrukwekkende prestaties zonder uitstoot.

Autonomie, Batterij en Opladen

De eTGX heeft een indrukwekkende actieradius, vergelijkbaar met de Tesla Semi. Met een bereik van 800 kilometer is hij geschikt voor langeafstandstransport.

Conclusie

MAN heeft met de eTGX een serieuze concurrent voor de Tesla Semi op de markt gebracht. Elektrische vrachtwagens worden steeds populairder en zullen een belangrijke rol spelen in de toekomst van het goederentransport.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *