News Sports Flore de Winne Triomfeert in Belgisch Kampioenschap Dressuur
0
Lier

Published :

Flore de Winne wint eerste onderdeel Belgisch kampioenschap

Flore de Winne heeft vandaag in Lier het eerste onderdeel van het Belgisch kampioenschap dressuur gewonnen. Met haar Grand Prix-proef op Flynn FRH (Fahrenheit x Sir Oldenburg) behaalde ze een indrukwekkende score van 72,370%.

Enthousiaste reactie van Flore de Winne

Na afloop van haar proef vertelde Flore de Winne enthousiast: "Ik ben vrij tevreden over de rit. De tweeërs gingen heel goed, net zoals de passage en de piaffe."

Bijzondere band met Flynn

Flynn is al vijf jaar bij Flore de Winne. Ze begonnen samen in de vijfjarige proeven en hebben zich opgewerkt tot de Grand Prix. "Het is voor mij mijn eerste Grand Prix-paard en dat schept wel echt een band," aldus De Winne. "Wij vertrouwen elkaar en we kennen elkaar. Zijn 'go' is zijn grootste voordeel van het hengst zijn."

Voorbereiding op het zomerseizoen

Het Belgisch kampioenschap is voor De Winne een belangrijke voorbereiding op het zomerseizoen. Ze hoopt deel te nemen aan de Olympische Spelen als bekroning van hun harde werk. "Morgen wil ik in de Special net iets meer durven doen, iets meer risico nemen dan anders en kijken hoe dat uitpakt," vertelt ze.

Top drie

 1. Larissa Pauluis met First-Step Valentin (v. Vitalis) - 71,370%
 2. Charlotte Defalque met Botticelli (v. Vivaldi) - 70,304%

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *