News Default Blue Ivy (12) in nieuwe ‘Lion king’-film
0
Mufasa

Published :

Blue Ivy (12) samen met mama Beyoncé te horen in nieuwe ‘Lion king’-film

Blue Ivy Carter, de twaalfjarige dochter van zangeres Beyoncé en rapper Jay-Z, sluit zich aan bij de stemmencast van de nieuwe Lion kingprequel: ‘Mufasa: the lion king’. Net als in het echte leven vertolken de dames de rol van moeder en dochter.

De rol van Blue Ivy

Blue Ivy spreekt de stem in van Kiara, dochter van koning Simba en koningin Nala, gespeeld door Beyoncé. Dit is haar filmdebuut.

De nieuwe film

De nieuwe film, geregisseerd door Moonlight-regisseur Barry Jenkins, vertelt ons hoe Mufasa koning wordt en toont zijn jeugd samen met broer en antagonist Scar. Net als de film uit 2019 zal ook de prequel live action-filmtechnieken combineren met computergegenereerde beelden.

Onder moeders vleugels

Voor Beyoncé's twaalfjarige dochter is het haar filmdebuut. Tijdens de vertolking van de rol van Kiara wordt Blue Ivy nauwgezet begeleid door haar wereldberoemde moeder. Regisseur Jenkins vertelde daarover tijdens de Amerikaanse ontbijtshow 'Good morning America' dat Blue Ivy op de set “zeer professioneel” was, terwijl Beyoncé "op de eerste plaats een moeder” was. “Ze wilden gewoon allebei hun beste beentje voorzetten. En daarbij hoefden ze niet veel te doen alsof, omdat ze écht moeder en dochter zijn.”

Dit is trouwens niet de eerste keer dat dochterlief mag proeven van de showbizzwereld onder moeders vleugels. Vorig jaar danste Blue Ivy meermaals mee op het podium als achtergronddanseres, tijdens Beyoncé’s ‘Renaissance world tour’.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *