News Default Tak Tinggal Sebumbung: Nora Danish Akui Rumah Tangga Bergolak
0
Mohamad Nedim Nazri

Published :

Tak Tinggal Sebumbung: Nora Danish Akui Rumah Tangga Bergolak

Mon Apr 29, 2024

Oleh: Astro Awani

Ringkasan: Pelakon Nora Danish mengakui rumah tangganya yang dibina tujuh tahun lalu menghadapi goncangan, tetapi dia dan suaminya, Nedim Nazri, sedang berusaha untuk menyelesaikan masalah ini.

Perkara yang Berlaku

Nora Danish mengakui bahawa rumah tangga mereka yang dibina tujuh tahun lalu mengalami krisis. Namun, dia menegaskan bahawa isu ini tidak berkaitan dengan orang ketiga, tetapi lebih kepada persefahaman di antara mereka berdua.

Usaha Menangani Kemelut

Meskipun menghadapi pergolakan, Nora dan Nedim sedang berusaha untuk menyelesaikan masalah ini. Mereka memutuskan untuk tinggal berasingan di rumah keluarga masing-masing buat masa ini. Nora mengakui bahawa setiap perkahwinan memerlukan ruang dan usaha untuk memperbaiki hubungan.

Hubungan dengan Anak-Anak

Walaupun tidak lagi tinggal sebumbung, Nora dan Nedim masih berhubung terutama dalam urusan anak-anak. Mereka berdua berusaha untuk menjaga kestabilan emosi anak-anak walaupun situasi rumah yang belum selesai diubah suai.

Harapan dan Doa

Nora dan Nedim berharap yang terbaik untuk mereka berdua dan anak-anak. Mereka mengambil pendekatan yang sesuai dengan aturan Tuhan dan berdoa agar segala masalah dapat diselesaikan dengan baik.

Untuk maklumat lanjut, Nora Danish dan Nedim Nazri mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2017 dan dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Mohamed Neqayl, enam tahun.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *