News Default Anne Hathaway: Herinneringen aan Kussen Tijdens Chemietests
0
The Devil Wears Prada

Published :

Anne Hathaway: Herinneringen aan Kussen Tijdens Chemietests

Door onze entertainmentcorrespondent

Geplaatst op 25 april 2024

Anne Hathaway, de getalenteerde actrice die bekend staat om haar veelzijdige rollen, heeft onlangs openhartig gesproken over haar ervaringen tijdens het filmen van chemische experimenten in de jaren 2000. In een exclusief interview met Entertainment Vandaag onthulde Hathaway enkele verrassende details over haar tijd op de set.

De Chemietests

Hathaway, die destijds nog een opkomende ster was, herinnert zich levendig de dagen waarop ze deelnam aan chemietests voor een filmproject. Ze beschrijft hoe ze vaak moest samenwerken met medeacteurs in laboratoriumomgevingen, waarbij ze nauw moest samenwerken om de juiste chemische reacties te simuleren.

Onverwachte Kussen

Wat Hathaway echter het meest bijbleef, waren de onverwachte kussen die plaatsvonden tijdens deze tests. "Het was een vreemde mix van wetenschap en romantiek," lacht Hathaway. "Je bent bezig met het mengen van chemicaliën en plotseling word je gekust door je tegenspeler. Het voelde soms een beetje vies, maar het hoorde erbij."

Chemie op en naast de Set

De actrice benadrukt dat de chemie tussen acteurs niet alleen op het scherm plaatsvond. "Soms was er meer chemie tussen ons buiten de laboratoria," onthult ze. "Het was een interessante tijd."

Hoewel Hathaway niet specifiek namen noemt, laat ze doorschemeren dat er enkele romantische vonken waren tussen haar en bepaalde collega's. "Het was een periode van ontdekking en groei," zegt ze.

Conclusie

De herinneringen aan die chemietests mogen dan wel een beetje vreemd zijn, voor Anne Hathaway waren ze een belangrijk onderdeel van haar carrière. Ze blikt terug met een glimlach en blijft een van Hollywoods meest geliefde sterren.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *