News Entertainment Farzi 2: Berita Terkini dari Raashii Khanna tentang Siri Shahid Kapoor
0
Raashi Khanna

Published :

Farzi 2: Berita Terkini dari Raashii Khanna tentang Siri Shahid Kapoor

Siri komedi gelap dan thriller jenayah 'Farzi,' yang berpusat pada pemalsuan mata wang, telah memikat penonton sejak dilancarkan pada tahun 2022. Dibintangi oleh Shahid Kapoor, Raashii Khanna, dan Vijay Sethupathi dalam peranan utama, siri ini mendapat ulasan hebat dan penghargaan.

Raashii Khanna Kongsi Berita Menarik mengenai 'Farzi 2'

Raashii Khanna mengesahkan bahawa siri sekuel ini dijadualkan untuk memulakan pengeluaran pada awal tahun depan. "Raj sir dan DK sir mempunyai banyak projek di meja mereka sekarang. Mereka akan menghasilkan 'Citadel Honey Bunny' dan kemudian 'The Family Man 3.' Selepas itu, mereka mungkin akan beralih kepada 'Farzi 2.' Berdasarkan maklumat yang saya ada, penggambaran akan bermula pada tahun 2025," kata Raashii kepada News18.

Pengalaman Bekerja dengan Shahid dan Vijay

Raashii memuji Shahid dan Vijay atas bakat dan keaslian mereka. "Vijay adalah dirinya sendiri dan dia tidak berpura-pura menjadi apa-apa selain daripada dirinya sendiri. Saya suka sifat itu pada dirinya. Adapun Shahid, saya kagum dengan kepelbagaian lakonannya sebagai seorang pelakon," tambah Raashii.

Perlu diperhatikan bahawa Shahid, dalam satu kelas pengajian, telah mengesahkan bahawa 'Farzi 2' pasti akan berlaku, tetapi masih ada ketidakpastian mengenai bila penggambaran akan bermula. "Farzi 2 akan berlaku, dan jika ada projek lain yang saya suka, saya akan terlibat, tetapi buat masa ini, saya belum mengiyakan apa-apa untuk platform OTT kerana saya telah mempunyai dua filem yang ditayangkan tahun ini. Jadi, saya akan melakukan beberapa projek untuk pawagam sekarang. Tetapi 'Farzi 2' pasti akan berlaku," katanya.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *