News Default Kim Kardashian: Echte Billen en Virtuele Realiteit
0
Donald Judd

Published :

Kim Kardashian: Echte Billen en Virtuele Realiteit

Door Tom Tates

24 april 2024

De Onthulling

De wereldberoemde realityster Kim Kardashian staat bekend om haar curven, maar recente foto's onthullen een andere kant van haar iconische derrière. Een paparazzifotograaf legde Kim vast op een Mexicaans strand, waar haar billen niet zo glad en perfect bleken als op haar gemanipuleerde sociale media-foto's.

De Realiteit

De sinaasappelhuid, bobbeltjes en putjes zijn zichtbaar op de echte Kim Kardashian. Dit in tegenstelling tot de gestileerde en gefotoshopte beelden die ze regelmatig deelt met haar miljoenen volgers. De 36-jarige moeder van twee kinderen, dochtertje North (3) en zoontje Saint (1), heeft haar huidige vorm te danken aan laserbehandelingen tegen psoriasis. Hoewel haar huid nu gladder is, blijft de realiteit anders dan de virtuele wereld.

De Aanklacht

De stichting van kunstenaar Donald Judd klaagt Kim Kardashian aan vanwege het onderscheiden van nep en echt. Haar voortdurende gebruik van gemanipuleerde foto's heeft de grens tussen realiteit en illusie vervaagd. De kunstenaarsgemeenschap eist gerechtigheid en transparantie.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *