News Entertainment Sum 41 Frontman Deryck Whibley Deelt Intieme Memoires
0
Deryck Whibley

Published :

Sum 41 Frontman Deryck Whibley Deelt Intieme Memoires

Door Iris Mazzacurati

De iconische frontman van Sum 41, Deryck Whibley, heeft besloten om zijn leven en carrière te delen in een aangrijpende autobiografie. Het boek, getiteld "Walking Disaster: My Life Through Heaven And Hell," biedt een diepgaande blik achter de schermen van de band en de persoonlijke reis van Whibley.

Van Achter de Schermen tot de Notitieblokken

Whibley, nu 44 jaar oud, heeft een opmerkelijke reis afgelegd. In zijn memoires onthult hij de ups en downs van het muzikantenbestaan, van intense opnamesessies tot de uitdagingen van roem en gezondheidsproblemen. Niets blijft onbesproken.

Walking Disaster: Een Leven Tussen Hemel en Hel

De titel van het boek, "Walking Disaster: My Life Through Heaven And Hell," vat het allemaal samen. Whibley neemt ons mee op een emotionele rollercoaster door zijn leven, waarbij hij eerlijk en zonder terughoudendheid zijn ervaringen deelt.

De autobiografie belooft een onthullende kijk op de innerlijke werking van een band die vele stormen heeft doorstaan. Fans van Sum 41 en muziekliefhebbers zullen niet teleurgesteld worden.

Publicatiedatum en Afscheidstour

De publicatie van "Walking Disaster" staat gepland voor 8 oktober. Ondertussen brengt Sum 41 hun laatste album, "Heaven :x: Hell," uit op vrijdag 29 maart. De band zal deze zomer afscheid nemen van het podium in Frankrijk, met optredens op verschillende festivals.

Op 22 juni zijn ze te zien op het Slam Dunk Festival in Lyon, gevolgd door optredens op Garorock (30 juni), La Nuit de L'Erdre in Loire-Atlantique (4 juli), Eurockéennes (6 juli) en Déferlantes Sud de France (11 juli). Voor Parijs moeten we wachten tot 23 november, wanneer Sum 41 optreedt in de Paris La Défense Arena.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *