News Sports Wedtip: Alexander Zverev vs. Fabian Marozsan - ATP Miami
0
Tennistoernooi van Miami

Published :

Wedtip: Alexander Zverev vs. Fabian Marozsan - ATP Miami

Voorspelling: Zverev wint in rechte sets

Door Domenic Lalieu

27 maart 2024, 13:00

De Sensatie van de ATP: Fabian Marozsan

De afgelopen maanden heeft de 24-jarige Hongaar, Fabian Marozsan, de tenniswereld verrast. Hoewel hij momenteel op de 57e plek van de ATP-ranking staat, heeft hij deze positie verdiend door zijn indrukwekkende prestaties in recente toernooien. Zo bereikte hij onlangs de achtste finale van het ATP 1000-toernooi in Indian Wells en bevindt hij zich nu in de kwartfinale van het ATP-toernooi in Miami.

De Uitdaging: Alexander Zverev

Alexander Zverev, de Duitse nummer vijf van de ATP-ranglijst, is de favoriet in dit duel. Hij heeft dit toernooi nog geen enkele set verloren en versloeg onder andere de Canadees Auger-Aliassime, de Amerikaan Eubanks en de Rus Khachanov. Zverev is duidelijk in topvorm.

Marozsan's Opmerkelijke Overwinningen

Marozsan verraste dit toernooi door Alex de Minaur (de huidige nummer tien van de ATP-ranking) te verslaan met 1-2. Ook rekende hij af met Holger Rune (de huidige nummer zeven) met 2-0 en bleek hij te sterk voor Popyrin (0-2) en Kovacevic (0-2). Hij heeft tot nu toe slechts één set verloren.

Conclusie

Hoewel Zverev de favoriet is, zal Marozsan hem zeker uitdagen. Dit belooft een boeiende strijd te worden tussen twee getalenteerde spelers.

Wedtip: Zet in op Alexander Zverev, maar verwacht een spannende wedstrijd!

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *