News Business Uçakta Kaçak Yolcu: Başka Yolcunun Kartını Kullanarak Uçağa Bindi
0
Salt Lake City

Published :

Uçakta Kaçak Yolcu: Başka Yolcunun Kartını Kullanarak Uçağa Bindi

21 Mart 2024, 08:34

Okuma süresi: 1 dakika, 5 saniye

Beğen

A

A-

Salt Lake City, Utah – Teksas'tan bir adam, başka bir yolcunun biniş kartının fotoğrafını kullanarak Delta Air Lines uçağına biletsiz bindi ve Pazar günü Salt Lake City'de tutuklandı.

Olayın Detayları

26 yaşındaki Wycliffe Yves Fleurisard, Pazartesi günü Utah'taki ABD Bölge Mahkemesine sunulan bir şikayete göre, uçakta kaçak yolcu olarak ağır bir suçla karşı karşıya bulunuyor. Olay, Pazar günü Austin, Teksas'a giden Delta uçağına bindikten sonra gerçekleşti. Fleurisard, uçağın ön tarafındaki tuvalete gitti ve uçağa tamamen binilip kapılar emniyete alınana kadar orada kaldı. Daha sonra uçağın arka kısmına yönelen Fleurisard, oradaki tuvalete gitti. Mahkeme kayıtları, uçak piste doğru taksi yapmak üzereyken uçaktan indiğinde bir uçuş görevlisinin boş koltuk olmadığını fark ettiğini gösteriyor. Uçuş görevlisi, Fleurisard’a koltuğunun nerede olduğunu sorduğunda, zaten alınmış olan 21F dedi. Uçuş görevlilerinin manifestolarında Fleurisard’ın yerini bulamayınca uçuşa izin verilmedi ve uçuş kapıya geri döndü.

Delta Air Lines Soruşturması

Delta Air Lines, “bilet almayan kişiyle ilgili soruşturma konusunda kolluk kuvvetleri ve ilgili federal kurumlarla işbirliği yaptığını” söyledi.

  • Reactions

    0
    0
    0
    0
    0
    0

    Your email address will not be published. Required fields are marked *