News Entertainment Cyra Gwynth, Yoko uit 'Familie', neemt drastische beslissing: Terug naar België
0
Het Laatste Nieuws

Published :

Cyra Gwynth, Yoko uit 'Familie', neemt drastische beslissing: Terug naar België

De 27-jarige actrice Cyra Gwynth, die de rol van Yoko vertolkt in de populaire Vlaamse serie 'Familie', heeft een opmerkelijke keuze gemaakt. Na een periode van pendelen tussen Nederland en België, heeft ze besloten om definitief terug te keren naar België.

De zware pendel

Al sinds haar intrede bij 'Familie' pendelde Cyra tussen Amsterdam en België. Maar deze levensstijl begon haar parten te spelen. Niet alleen het acteren, maar ook haar muziekcarrière eiste zijn tol. Ze merkte dat er in Brussel veel meer gebeurde op het gebied van haar muziek: optredens, interviews en andere professionele activiteiten.

Terug naar België

Na een grondige afweging heeft Cyra besloten om haar koffers te pakken en te verhuizen naar een appartement in Brussel. Hier kan ze zich volledig richten op haar werk en passies. De keuze om terug te keren naar België voelt als een opluchting voor de jonge actrice.

Haar muzikale reis

Cyra vertelt ook over haar muzikale reis. Vier jaar geleden leerde ze haar ex-vriend kennen, een producer. Dit bracht haar naar Nederland, waar ze haar muziek verder ontwikkelde. Hoewel haar producers nog steeds in Nederland zijn, is haar thuisbasis nu definitief in België.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *