News Entertainment Jennie BLACKPINK Tolak Rancangan Varieti Baru, Terus Memikat Penonton di 'Apartment 404'
0
Blackpink

Published :

Jennie BLACKPINK Tolak Rancangan Varieti Baru, Terus Memikat Penonton di 'Apartment 404'

Oleh: Pasukan Hiburan TOI

19 Mac 2024, 11:18 pagi

Jennie BLACKPINK

BLACKPINK Jennie telah menolak peluang untuk muncul dalam rancangan varieti terbaru bertajuk "My Name Is Gabriel," namun beliau terus memikat penonton dalam rancangan "Apartment 404" di tvN.

Keputusan Mengejutkan

Dalam keputusan yang tidak dijangka, Jennie BLACKPINK memilih untuk tidak menyertai rancangan varieti yang akan datang, "My Name Is Gabriel." Laporan dari Ilgan Sports menunjukkan bahawa walaupun diberikan peranan, Jennie memilih untuk tidak terlibat dalam projek tersebut.

Konsep Baharu

Dihasilkan oleh Kim Tae Ho yang terkenal dengan kerjanya dalam program-program ternama seperti "Infinite Challenge" dan "How Do You Play," "My Name Is Gabriel" menawarkan konsep segar di mana ahli krew menyelami kehidupan individu yang tinggal di luar negara. Dengan barisan nama seperti Park Bo Gum, Ji Chang Wook, Park Myung Soo, Hong Jin Kyung, dan Yeom Hye Ran, rancangan ini menjanjikan kandungan yang menarik.

Penampilan Memukau

Sementara itu, peminat Jennie masih boleh menikmati persembahan memikatnya dalam rancangan varieti tvN "Apartment 404," di mana beliau terus memukau penonton dengan personaliti yang menyenangkan.

Walaupun tidak hadir dalam "My Name Is Gabriel," kehadiran Jennie dalam projek hiburan lain memastikan peminatnya mempunyai banyak peluang untuk menghargai bakat dan karisma beliau.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *