News Entertainment David Guetta Verwelkomt Derde Kind: Ontmoet Cyan
0
Cathy Guetta

Published :

David Guetta Verwelkomt Derde Kind: Ontmoet Cyan

Door [Uw Naam]

Op 18 maart 2024 om 12:03 uur

Liefde Hangt in de Lucht

David Guetta, de wereldberoemde DJ en muziekproducent, heeft op Instagram aangekondigd dat hij voor de derde keer vader is geworden. Het geluk straalt van hem af terwijl hij zijn nieuwste familielid verwelkomt.

De Naam: Cyan

Op het prachtige kiekje zien we David Guetta omringd door zijn partner Jessica Ledon en de schattige Cyan. De naam "Cyan" roept natuurlijk associaties op met de kleur tussen blauw en groen, die veel voorkomt in Miami, waar het gezin woont.

Felicitaties Stromen Binnen

De felicitaties stromen binnen voor het gelukkige paar. DJ Tiësto reageerde: "Ik ben zo blij voor jullie beiden. Gefeliciteerd, broer!" Ook Paul Oakenfold voegde zich bij de feestvreugde: "Gefeliciteerd met jullie beiden, maat." Zelfs Ivanka Trump, dochter van voormalig president Donald Trump, liet van zich horen: "Prachtig! Ik ben zo blij voor jullie beiden ♥️♥️♥️."

Een Langverwachte Aankondiging

David Guetta en Jessica Ledon zijn al enkele jaren een stel. Ze maakten de blijde verwachting in november bekend tijdens de Latin Grammy Awards in Sevilla.

De komst van een kind brengt altijd immense vreugde met zich mee, en David Guetta is daar geen uitzondering op. Laten we samen met hem en Jessica genieten van dit prachtige moment!

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *