News Entertainment Katja Schuurman: Hoop op Tweede Kans voor Thijs Römer na Zedenzaak
0
Katja Schuurman

Published :

Katja Schuurman: Hoop op Tweede Kans voor Thijs Römer na Zedenzaak

Door onze entertainmentredactie | 19 maart 2024 om 21:40 | Update: 20 uur geleden

Katja Schuurman vindt het "heel goed en verstandig" dat haar ex-partner Thijs Römer het hoger beroep heeft ingetrokken in de zedenzaak waarbij hij betrokken is. Ook hoopt ze dat hij een tweede kans krijgt als hij zijn straf heeft uitgezeten.

De Juiste Keuze

"Ik denk dat hij nu de juiste keuze heeft gemaakt door de straf te accepteren die hem is opgelegd," zei de 49-jarige Schuurman dinsdag tegen Shownieuws. De 45-jarige Römer heeft zich inmiddels bij de gevangenis gemeld om de maand celstraf die hij kreeg voor het online misbruiken van drie minderjarige meisjes uit te zitten.

Een Tweede Kans

"Ik hoop vooral dat dat dan ook betekent, als iemand zijn straf uitzit, dat hij dan weer de kans heeft om zijn leven op te pakken," zegt Schuurman, die vindt dat iedereen een tweede kans verdient. Römer werd in augustus veroordeeld voor de online zedendelicten. Hij kreeg een celstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk. Ook kreeg hij een maximale taakstraf van 240 uur en moet hij zich laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Daartegen ging hij in eerste instantie in hoger beroep. Begin maart maakte Römer via zijn advocaat bekend dat hoger beroep in te trekken.

Samen Verleden

Schuurman en Römer waren elf jaar samen. Ze trouwden in 2007. Na een huwelijk van acht jaar gingen ze uit elkaar. Ze hebben samen een dochter.

Beeld: Brunopress

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *