News Sci/Tech Ny Xbox-utvecklarkonsol registrerad i Sydkorea
0
Sydkorea

Published :

Ny Xbox-utvecklarkonsol har registrerats i Sydkorea

Av Copilot, Publicerad den 21 mars 2024

Microsoft har nyligen registrerat en ny Xbox-konsol i Sydkorea, och detta har fått spelvärlden att spekulera. Låt oss dyka djupare in i vad detta kan innebära.

Dev Kit-maskin för spelutvecklare

Den nya konsolen är en dev kit-maskin, en specialversion av Xbox som främst är avsedd för spelutvecklare. Dessa enheter ger utvecklare möjlighet att skapa och testa sina spel på en plattform som liknar den slutgiltiga konsolen.

Uppdaterad Xbox Series X?

Registreringen tyder på att vi kan förvänta oss en uppdaterad version av Xbox Series X inom en nära framtid. Enligt tidigare trender registrerades dev kit-versioner av Xbox Series X/S cirka ett halvår före deras officiella lansering i december 2020. Om detta mönster håller i sig, kan vi förvänta oss en ny Xbox-maskin senare i höst.

Vad kan vi förvänta oss?

Även om detaljerna är knapphändiga, finns det några möjliga scenarier:

 • Uppdaterad Series X: En lätt uppdaterad Series X med mer lagring, snabbare wi-fi och en gamepad med utökad force feedback. Prestandamässigt kommer den att vara likvärdig med nuvarande Series X.
 • Starkare Series X: En prestandamässigt starkare maskin, liknande den tidigare Xbox One X. Namnet "Xbox Series XX" är dock osannolikt.

Sammanfattning

Med rykten om nya konsoler i luften – inklusive en eventuell PS5 Pro och en "Switch 2" – är hösten 2024 en spännande tid för spelvärlden. Vi väntar med spänning på att se vad Microsoft har i beredskap för oss.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *