News Business Snowflake en NVIDIA: Samenwerking voor AI-transformatie
0
Dell

Published :

Snowflake en NVIDIA: Samenwerking voor AI-transformatie

Datacloudbedrijf Snowflake (NYSE: SNOW) heeft op de AI-conferentie NVIDIA GTC aangekondigd dat hun samenwerking met NVIDIA wordt uitgebreid. Deze strategische alliantie biedt zakelijke klanten een krachtig AI-platform, waarbij het fullstack NVIDIA versnelde platform wordt gecombineerd met Snowflake's Data Cloud.

Veilige en Formidabele Combinatie

Snowflake en NVIDIA leveren een veilige en formidabele combinatie van infrastructuur en rekencapaciteiten. Dit partnerschap is ontworpen om AI-productiviteit te ontsluiten en bedrijfstransformaties in elke sector te stimuleren. CEO Sridhar Ramaswamy van Snowflake benadrukt het belang van data als brandstof voor AI en de rol van dit partnerschap in het vereenvoudigen van AI-implementaties.

AI-toepassingen en Databeveiliging

Bedrijfsdata vormen de basis voor op maat gemaakte AI-toepassingen die intelligentie genereren en nieuwe inzichten onthullen. Door NVIDIA's versnelde rekencapaciteiten en software te integreren in het dataplatform van Snowflake, kunnen klanten veilige generatieve AI-toepassingen bouwen, implementeren en beheren. De beschikbaarheid van NVIDIA TensorRT™ software verbetert de prestaties en schaalbaarheid van AI-toepassingen, terwijl databeveiliging, privacy en governance naadloos worden onderhouden.

Nieuwe Mogelijkheden voor Snowflake-klanten

Snowflake-klanten kunnen binnenkort gebruikmaken van NVIDIA NeMo Retriever, direct bij hun bedrijfseigen data in de Data Cloud. Deze samenwerking versterkt de positie van Snowflake als leider in AI-innovatie en biedt organisaties de tools om hun data effectief te benutten.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *