News Default One Piece Actiegame: Luffy en zijn bemanning veroveren Boulogne-Billancourt
0
Pop-up

Published :

One Piece Actiegame: Luffy en zijn bemanning veroveren Boulogne-Billancourt

Door James Gregoire

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 7:32

Actu Paris

De beroemde manga One Piece viert zijn 25e verjaardag, en de avonturen van Luffy en zijn vrienden komen tot leven in Boulogne-Billancourt. Het winkelcentrum "Passages" verwelkomt de bemanning van de Thousand Sunny voor een speciaal evenement.

Op zoek naar de One Piece

Van 27 tot 30 maart 2024 zullen er in het boulonnais winkelcentrum verschillende activiteiten plaatsvinden. Fans kunnen deelnemen aan games en prijzen winnen in de wereld van de manga. Het doel? De legendarische schat, de One Piece, vinden.

Activiteiten voor jong en oud

Bezoekers kunnen aan boord gaan van de Thousand Sunny, het iconische schip uit de manga, en deelnemen aan vier gratis activiteiten:

 • De Zoro-uitdaging: Memoriseer een reeks aanvallen en word een meester met het zwaard.
 • De Sanji-uitdaging: Laat je culinaire vaardigheden zien door een groot aantal recepten binnen een beperkte tijd te reproduceren.
 • De Nami-uitdaging: Werk samen met anderen om buit te verzamelen.
 • De Usopp-uitdaging: Train je scherpschuttersvaardigheden.

Deelnemers kunnen punten verdienen die kunnen worden ingewisseld voor beloningen, waaronder Ultra Ice Tea, figuren, tamagotchis en gaming-uitrusting (stoelen, hoezen, headsets).

Frankrijk, het andere mangaland

De populariteit van manga in Frankrijk blijft groeien. In 2023 werden bijna 40 miljoen manga's verkocht in het land. Eén op de vier verkochte boeken is een stripverhaal, voornamelijk dankzij de populariteit van manga's. Boulogne-Billancourt is niet het enige ankerpunt voor de Thousand Sunny. Het schip zal ook te zien zijn in Créteil Soleil (Val-de-Marne) van 10 tot 14 april en in Seine-Saint-Denis van 17 tot 20 april, evenals in Noisy-le-Grand van 1 tot 5 mei.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *