News Top Stories Opnieuw Schietincident in Purmerend: Huis Beschoten na Drie Luide Knallen
0
Oostendelaan

Published :

Opnieuw Schietincident in Purmerend: Huis Beschoten na Drie Luide Knallen

Door: Redactie

Op **13 april 2023** werd een huis aan de Weverstraat in Purmerend opnieuw het doelwit van een schietpartij. Bewoners werden opgeschrikt door **drie angstaanjagende knallen** die door de nacht galmden. De politie reageerde snel en heeft de omgeving rondom de woning afgezet voor onderzoek.

Details van het Incident

Het huis, gelegen aan de Weverstraat, werd rond **23.00 uur** beschoten. De bewoners waren thuis en hoorden de schoten, wat hen begrijpelijkerwijs in grote angst bracht. De politie arriveerde ter plaatse en heeft de situatie onder controle gebracht.

Onderzoek Gaande

De politie is momenteel druk bezig met het onderzoek naar dit schietincident. Er zijn nog geen verdachten aangehouden, maar de autoriteiten zijn vastberaden om de daders op te sporen en gerechtigheid te laten zegevieren.

Veiligheid en Bezorgdheid

Dit is het derde schietincident in slechts drie dagen tijd in Purmerend, wat begrijpelijkerwijs tot grote bezorgdheid leidt onder de bewoners. De lokale gemeenschap vraagt zich af wat de oorzaak is van deze gewelddadige escalatie en hoopt op een snelle oplossing.

De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele informatie te delen die kan bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *