News Default Ballonnen in 16 gemeenten om bewustzijn over colorectale kanker te vergroten
0
Bevolkingsonderzoek

Published :

Ballonnen in 16 gemeenten om bewustzijn over colorectale kanker te vergroten

Door: Redactie

Geplaatst op 21 maart 2024

De regio Huy-Waremme zet zich in om het bewustzijn over colorectale kanker te vergroten. In maar liefst 16 gemeenten worden blauwe ballonnen opgehangen als symbool van solidariteit en aandacht voor deze ernstige ziekte.

Initiatief van PAC

Het initiatief komt van PAC (Plan d'Action Citoyenne), een beweging die zich inzet voor individuele en collectieve emancipatie. PAC streeft naar meer waakzaamheid en burgermobilisatie, en zet zich in tegen alle vormen van discriminatie.

Waarom blauwe ballonnen?

De keuze voor blauwe ballonnen is niet toevallig. Blauw staat symbool voor hoop, kracht en doorzettingsvermogen. Door deze ballonnen op te hangen, willen we een krachtig signaal geven aan iedereen die met colorectale kanker te maken heeft.

Samen sterk tegen kanker

Deze actie brengt mensen samen, verbindt gemeenschappen en herinnert ons eraan dat we samen sterker staan in de strijd tegen kanker. Laten we onze steun betuigen aan patiënten, hun families en zorgverleners.

Locaties van de ballonnen

De blauwe ballonnen zijn te vinden in de volgende gemeenten:

 • Waremme
 • Huy
 • Hamoir

Laten we samen de boodschap verspreiden: colorectale kanker verdient onze aandacht en solidariteit. Hang ook een blauwe ballon op en draag bij aan een wereld zonder deze ziekte.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *